waterwaves_nov17_mateo_martijn
"Het Waterapplicatiecentrum in Leeuwarden heeft een grote hoeveelheid hightech faciliteiten in huis om innovaties te testen." Martijn Wagterveld en Mateo Mayer / Water Waves

Wereld Water College komt naar Leeuwarden

29 juni 2015
Wereld Water College komt naar Leeuwarden

Het Wereld Water College wordt voor de derde keer georganiseerd. Ditmaal zal het College waar ruim 1000 scholieren aan deelnemen plaatsvinden in de Nederlandse Waterhub: Leeuwarden op 7 oktober 2015.

Ruim 1000 scholieren van het voortgezet onderwijs zullen vanuit heel Nederland naar de WaterCampus komen om kennis te maken met water technologie en de kansen in de watersector. Bedrijven krijgen ook de mogelijkheid om zich te presenteren aan deze doelgroep. In het WTC wordt een beursvloer ingericht waar de scholieren zich kunnen laten voorlichten over een carrière in de watersector.

Het Wereld Water College is een initiatief van Topsector Water en wordt georganiseerd in samenwerking met: SME advies, ministerie van Infra­structuur en Milieu, Nederland Maritiem Land, Netherlands Water Part­nership, vereniging van de Waterbouwers, Wetterskip Fryslân, Wetsus en WaterCampus Leeuwarden.

Voor meer informatie over de beursvloer en opgave kunt u kijken op deze website